Dania główne
RISOTTO DYNIOWE Z BURRATĄ
pieczone hokkaido / rozmaryn / boczniaki panierowane / burrata / jarmuż / pestki dyni
SAŁATKA Z BOCZNIAKAMI
mix sałat / boczniaki panierowane / majonez truflowy / szalotka / buraki / pieczone hokkaido
SAŁATKA CEZAR
boczek / sałata rzymska / pomidory / cebula czerwona / grana padano / sos anchois / grzanki grillowane
FILET Z ŁOSOSIA
kuskus perłowy / koper włoski / olej ziołowy / prażona gryka / grana padano
RIGATONI Z KREWETKAMI
pestki dyni / friarielli / gorgonzola / kiełki rzodkiewki
PIERŚ Z KURCZAKA SOUS VIDE
rosti dyniowo – ziemniaczane / pieczona marchew i pietruszka / majonez truflowy / olej z pestek dyni / rukiew wodna
PIERŚ Z KACZKI SOUS VIDE
puree z palonej pietruszki / kluski z palonym porem / wiśnie glazurowane / rzepa marynowana / demi-glace
POLĘDWICZKA WIEPRZOWA W SPECKU
kluski z porem palonym / sos grzybowy / tapioka / jarmuż
GRILLOWANY SCHAB Z KOŚCIĄ
ziemniaki wędzone / gołąbek z grzbami / demi-glace / jarmuż
POLICZEK WOŁOWY
puree dyniowe / kiszona modra kapusta / wędzone ziemniaki
ROLADA WOŁOWA
kluski śląskie / modra kapusta / sos pieczeniowy
BURGER WOŁOWY
sałata rzymska / mimolette / krązki cebulowe / boczek / kiszony ogórek / pomidor / wędzona salsa paprykowa
BURGER Z DZIKA
wędzona słonina / ser kozi / sałata / pomidor / burak / majo gorczycowe
BURGER CAMAMBERT
boczniaki panierowane / pomidor / wędzony twaróg / salaty / majo gorczycowe
BURGER Z PASTRAMI
kiszona modra kapusta / pomidor / wędzony twaróg / salaty / majo gorczycowe