Dania główne

Pappardelle

52

burrata / leśne grzyby z truflą / jarmuż

Stek z łososia

72

risotto z kasztanami / pieczona dynia / piklowana żurawina / orzech laskowy / jarmuż

Kluski sezonowe

42

sos grzybowy / kiszony seler / orzech laskowy / jarmuż / olej z pestek dyni / Grana Padano D.O.P.

Tagliatelle z sepią

64

krewetki / czosnek / szalotka / seler naciowy / suszone pomidory / peperoncino

Sałatka cezar

52

rzymska sałata / filet z kurczaka / pomidory malinowe / sos anchois / czerwona cebula / Grana Padano D.O.P.

Kartacze z szarpanym dzikiem

74

sos grzybowy / wędzona słonina / buraki glazurowane / jarmuż

Pierś z kurczaka kukurydzianego

56

puree ziemniaczane z palonym masłem / ragout warzywne

Pierś z kaczki

70

mus z pieczonych marchewek / kluski sezonowe / pieczona gruszka / musztarda figowa / demi glace

Policzek wieprzowy

72

risotto z kasztanami / pieczona dynia / jarmuż / orzech laskowy

ROLADA WOŁOWA

72

kluski śląskie / modra kapusta / sos pieczeniowy

Sznycel cielęcy

74

pieczone ziemniaki / chimichurri / pieczona dynia / majonez dyniowy

BURGER WOŁOWY

56

sałata rzymska / lardo / cheddar / pomidor bawole serce / piklowany ogórek / jajko sadzone / krążki cebulowe / BBQ spicy majonez

Szarpana pręga wołowa

58

kiszona modro kapusta / pomidor malinowy / sałata / majonez dyniowy

Grillowane Halloumi

50

pieczona dynia / piklowana żurawina / sałata / salsa mango – chilli