Dania główne
PAPPARDELLE
burrata | leśne grzyby z truflą | jarmuż
Stek z łososia
risotto dyniowe z chilli | rukiew wodna | prażony słonecznik |marynowana jarzębina
KLUSKI SEZONOWE
sos porowy | twaróg wędzony | orzechy laskowe | por sous vide
TAGLIATELLE Z SEPIĄ
krewetki | vongole |mule| seler naciowy | czosnek| pietruszka
Stek z kalafiora
polenta | pesto bazyliowe | brokuł bimi
PRĘGA WOŁOWA
amarantus | kluski sezonowe | kiszone warzywa | brokuł bimi | jarmuż| demi glace
PIERŚ Z KURCZAKA SUPREME
gofr ziemniaczany | mus z dyni | konfitura morelowa | brokuł bimi | jus drobiowy
ROLADA WOŁOWA
kluski śląskie | modro kapusta | sos pieczeniowy
udko z kaczki
żołądek gęsi | mus z dyni | konfitura porzeczkowa | burak parisien | topinambur confitowany | demi glace
POLICZEK WIEPRZOWY
gnocchi z batatów | dynia | jarmuż
GOLONKO WIEPRZOWE
panczkraut grzybowy | lody chrzanowe | demi glace
SAŁATKA CEZAR
filet z kurczaka | boczek grillowany | rzymska sałata | pomidory malinowe | czerwona cebula | sos anchois | grana padano d.o.p.
WĘDZONE TOFU
mix sałat | świeże owoce | marchew | ogórek | sos vinaigrette
BURGER WOŁOWY
boczek grillowany | mimolette | pomidor malinowy | kiszony ogórek | cebula piklowana | sałata | sos bbq | majonez sriracha
burger vege
szarpany jackfruit | kimchi | sałata | majonez gorczycowy