Dania główne

PAPPARDELLE

52

burrata | leśne grzyby z truflą | jarmuż

Stek z łososia

76

risotto dyniowe z chilli | rukiew wodna | prażony słonecznik |marynowana jarzębina

KLUSKI SEZONOWE

46

sos porowy | twaróg wędzony | orzechy laskowe | por sous vide

TAGLIATELLE Z SEPIĄ

56

krewetki | vongole |mule| seler naciowy | czosnek| pietruszka

Stek z kalafiora

40

polenta | pesto bazyliowe | brokuł bimi

PRĘGA WOŁOWA

68

amarantus | kluski sezonowe | kiszone warzywa | brokuł bimi | jarmuż| demi glace

PIERŚ Z KURCZAKA SUPREME

58

gofr ziemniaczany | mus z dyni | konfitura morelowa | brokuł bimi | jus drobiowy

ROLADA WOŁOWA

78

kluski śląskie | modro kapusta | sos pieczeniowy

udko z kaczki

74

żołądek gęsi | mus z dyni | konfitura porzeczkowa | burak parisien | topinambur confitowany | demi glace

POLICZEK WIEPRZOWY

62

gnocchi z batatów | dynia | jarmuż

GOLONKO WIEPRZOWE

68

panczkraut grzybowy | lody chrzanowe | demi glace

SAŁATKA CEZAR

52

filet z kurczaka | boczek grillowany | rzymska sałata | pomidory malinowe | czerwona cebula | sos anchois | grana padano d.o.p.

WĘDZONE TOFU

34

mix sałat | świeże owoce | marchew | ogórek | sos vinaigrette

BURGER WOŁOWY

58

boczek grillowany | mimolette | pomidor malinowy | kiszony ogórek | cebula piklowana | sałata | sos bbq | majonez sriracha

burger vege

52

szarpany jackfruit | kimchi | sałata | majonez gorczycowy